Pure for Life™ и Comerg™ със световна иновация на Cannafest 2021 в Прага

От 5 до 7 ноември 2021 г. в Прага се проведе Cannafest –  известният фестивал, на който вземат участие производители на индустриален коноп, на продукти съдържащи коноп или произведени от него и други. Cannafest събира производители, учени и търговци от цял свят, за да обменят опит, идеи за бъдещето на конопената индустрия и приложението му в медицината, козметиката, науката, текстилната промишленост и да обменят търговски опит.

лого на канабис производителите -фестивала Каннафест в Прага за 2011 година Д-р Георги Станчев е изобретателят на патентована технология PURE5™ за получаване на богат на терпени естествен екстракт от растения при стайна температура. Неговите компании Comerg™ за технологии и Pure for life™ за крайни продукти взеха активно участие в изложението.

 Д-р Станчев беше поканен като специален гост да изнесе лекция на събитието с тема „Ключът към успешната и рентабилна обработка на канабис“ която ще бъде публикувана в следващо издание.

С помощта на патентованата технология PURE5™, представена от компания Comerg™, диретно на фестивала беше демонстриран пълният процес на екстракция от растение до готов продукт, без разграждане на компоненти или излагане на вредни химикали. 

На фестивала бяха екстрактирани цветя и със екстракта бяха изготвени вейп устройства раздавани на фестивала които предизвикаха огромен интерес заради натуралния си аромат. 

На фестивала също беше демонстрирана и технология за намаляване и премахване на THC в цвят и екстракт която е абсолютно уникална заради ниската си цена и изцяло натурален процес. 

Продуктите на марката Pure for life™ бяха представени на изложението на специален щанд и предизвикаха огромен интерес сред посетителите и търговците, тъй като те са натурални CBD продукти с изцяло запазена виталност, доказателство за уникалността на технологията, създадена от д-р Станчев.

Компанията Comerg™ продава инсталации за екстракция на растения по метода на PURE5™ за екстрахиране на „растение = извлек = готов продукт“ предизвика световен интерес и съвсем нормално беше един от най-посещаваните изложители на Cannafest 2021.

Shopping Cart