ИНОВАЦИИ В ОТСТРАНЯВАНЕТО НА THC

PURE5 ™ разработват иновативни, евтини и естествени  решения за процеса на изолиране на THC.

Проблемът с THC.
По-голямата част от CBD и конопените продукти, които понастоящем се предлагат на пазара, съдържат по-високи нива на THC от одобреното в законопроекта за земеделието от 2018 г.
blossomed canabisДокато националните и международните ограничения за THC варират между 0 и 0,2%, в по-голямата част от продуктите те са много по-високи. Това означава, че има милиони галони продукт с големи количества THC, което създава сериозен проблем за повечето дистрибутори на пазара на CBD.
Ако бъде установено, че се разпространява или притежава продукт с висок THC, това може да доведе до конфискация, искане за унищожаване на продукта, глоби или дори лишаване от свобода.

Съществуващи методи за отстраняване на THC.
Процесът на отстраняване или намаляване на количеството THC от продуктите е известен като THC отстраняване. Съществуващите методи за отстраняване на THC са общо известни като хроматография. Някои от най-широко използваните методи са течна хроматография, флаш хроматография, обратна хроматография и центробежна разделна хроматография.
Проблемът с тези методи за отстраняване на THC е, че те използват токсични разтворители – като хептан, пентан и етанол – които разрушават, намаляват и унищожават екстракта, който се извлича, и го оставят с различен цвят и лоша миризма. На всичкото отгоре тези методи са изключително скъпи, вариращи между 1.30лв / грам до 3.50лв / грам и дори повече, началните разходи за прилично оборудване започват от стотици хиляди, а в мащаб ще стигнат милиони.

Нашето решение за отстраняване на THC.
Нашето решение е единственото решение за отстраняване на THC чрез естествен, неразтворим и икономически ефективен метод. Решението е изцяло органично и не се изисква опит за експлоатация на оборудването.
Решението е да се отстрани THC по естествен начин, не чрез отделяне или унищожаване на компоненти, а чрез преобразуване на THC в CBD, поддържайки канабиноидната сила и предпазвайки останалата част от продукта. След превръщането на THC, ние прекарваме маслото през дестилация, за да завършим процеса.
Този процес би бил единственият ЕСТЕСТВЕН начин за отстраняване на THC, без да се използват вредни разтворители. Разполагаме с работещи машини, които могат да обработват до 1L / ден и в момента разработваме машини за обработка на
10L / ден, 50L / ден и 100L / ден.

Shopping Cart