ЕКСТРАКЦИЯ НА КОНОП : ЗАПАЗВАНЕ НА ЕСТЕСТВЕНИТЕ ТЕРПЕНИ НА КОНОПА

Неотдавна компанията ни обяви новите си CBD продуктови линии, богати на терпени, произведени от коноп с най-високо качество и използващи ексклузивна технология за извличане на висококачествено масло IP и R134a.

PURE5 Extraction представя линията от чисти ботанически екстракти (PBXTM) Full Spectrum Hemp Terpenes, които са доставени от свежи цветове, запазвайки естествените терпени от оригиналния конопен щам.

Изпълнителният директор на PURE5 ™ д-р Георги Станчев казва:

„Нашите конопени терпени са произведени с помощта на неразрушаващ чист ботанически екстракционен процес, концентриращ всички терпени в непроменен профил, окачен в естествени масла от растенията.”

листо от медицински канабис служещ за лекуване на различни болести и богат на канабидол.

Запазване на терпените от конопа

За този продукт PURE5 ™ избира най-висококачествените цветове на коноп или канабис, съчетани с процес на чиста ботаническа екстракция (PBX), осигуряващ най-висока концентрация на терпени.

Сортовете са уникални , за да увеличат пълния терпенов спектър в цветето, след което селективно се екстрахират, за да се получат чистите естествени терпени – включително всички основни и малки терпени.
В процеса на екстракция се използва неполярен флуоровъглероден разтворител с ниско налягане, стайна температура, което ни позволява да улавяме всеки потенциален терпен заедно с елементи и кетони, всички суспендирани в естествените масла от конопените цветя.
Уникалното при този процес е, че извлеченият терпенов профил повтаря точния профил на цветния терпен в приблизително 30 пъти по-концентрирана форма. Допълнителните два терпенови профила, открити в масло, са под прага на откриване в цветето и са открити в екстракта, след като са били концентрирани.

Тъй като екстракцията се извършва при стайна температура, няма разрушаване на съществуващи терпени или нови странични продукти, създадени в процеса. Това означава, че опитът с използването на цветето под каквато и да е форма на използване, вейп, добавка или локално, ще бъде точно такъв, какъвто самото растение поддържа – цялстно съдържание на терпени, ензиматични и минерални вещества.

Процес на чиста ботаническа екстракция (PBX ™)
Терпенната фракция улавя целия терпенов профил от растението, който е силно концентриран в оригинални неразтворими във вода масла от растението. PBX ™ Terpenes са последващо фракциониране, концентриращо целия канабиноиден профил над 65% с по-ниска концентрация на терпеново масло. Никоя друга технология не може да достави естествените въглеводороди от коноп като PBX ™.

Всички наши продукти са тествани от трети страни за канабиноиди, терпенов профил, остатъчни разтворители, инхалируемо микробно замърсяване и наличие на пестициди. Технологията PBX ™ е напълно приложима за Sativa и за растенията от канабис Indica.

Мирценът, кариофиленът, хумуленът, пиненът и линалоолът са по-често срещани сред конопените цветя.

Живата смола доставя:

33,1% концентрация на терпени;
34,12% общо канабиноиди;
28,4% CBDa / 3,44% CBD; и
До 40% концентрати в крайните продукти.

Shopping Cart